Skip to content

De relatie met Auke Walsma gaat al ver terug. Wij kennen elkaar bijna 20 jaar en wij weten wat we aan elkaar hebben.
Aukes betrokkenheid bij het zoeken naar een oplossing voor een capaciteitsvraagstuk is groot en kenmerkt zich door de tijd en aandacht die hij besteedt om zowel de organisatie als de kandidaat echt te leren kennen. Niet alleen in het voortraject, maar ook gedurende de opdracht houdt Auke contact en heeft hij aandacht voor het verloop van de opdracht. Klinkt als een vanzelfsprekendheid, maar bij Auke is dat ook echt authentiek.

“Auke is een welbevlogen headhunter die naast het zakelijk aspect, ook het menselijk aspect niet vergeet. Ik heb zijn bemiddeling niet als opdringerig ervaren en Auke was oprecht geïnteresseerd in mijn zoektocht naar de juiste opdracht. Ik kan de Auke dan ook van harte aanbevelen voor de bemiddeling van je gewenste opdracht cq baan.”

“De kernwoorden beleefd en vriendelijk typeren Auke, door de goede omgang weet hij zich snel te verplaatsen in mijn wensen en behoeftes als Interimmer. Zowel zakelijk als persoonlijk is Auke erg betrokken, hij denkt graag mee en dat geeft mij vertrouwen om de juiste beslissingen te nemen. Als Interimmer worden mijn werkzaamheden gewaardeerd en als persoon word ik erg gerespecteerd. De kern van de fijne, prettige samenwerking met Auke.”

“I have worked with Auke for several years and always appreciate his openness, honesty and personal approach. Auke is a highly motivated professional who is always passionate and diligent in his work. He always shows a real understanding of the type of candidates we were looking for, and he was great at selecting relevant candidates for the jobs that we had available. Auke is a very professional person and I always enjoy working with him.”

“Auke supported us in several recruitments. Highly engaged and will do what is necessary to find the best candidate. He has a personal approach and pleasant to work with. By asking the right questions, candidates not only haves the right skill-level, but also the right character fitting the company. I would recommend him for recruitments.”

“Betrokken en professioneel. Die 2 kernwoorden vatten Auke samen. Ik ken Auke via de vele opdrachten die ik als interim financial via Auke heb uitgevoerd. Auke onderscheidt zich van andere recruiters door dat zijn doel werkelijk is, de ideale match creëren voor zowel kandidaat als opdrachtgever. Dit kenmerkt zich door zijn uitvoerige inhoudelijke en specifieke kennis van opdrachten die hij in wil invullen, gecombineerd met de aandacht voor de daarbij passende capaciteiten van een kandidaat, alsook de wensen en ambities van een kandidaat. Hij is het tegenovergestelde van een ‘CV-schuiver’. Auke is daarnaast tijdens de duur van een opdracht oprecht geïnteresseerd in de voorgang en steekt veel tijd in het bewaken en bijsturen hiervan. Door zijn open houding en kennis van zaken is Auke een zeer goede sparringspartner. Zijn werkwijze is altijd gericht op het behalen van constructieve en lange termijn successen. Een top recruiter!”

“Ik heb vanuit verschillende relaties met Auke gewerkt. Dit betreft eigen bemiddeling voor een interim opdracht en als opdrachtnemer voor het werven van specifieke ICT controllers. Hierbij heeft Auke laten zien geen CV-schuiver te zijn, maar juist veel aandacht te hebben voor de passende karakters in de optimale match tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Hij verdiept zich hierbij echt in zowel de opdrachtgever als de potentiële opdrachtnemer. Indien Auke constateert dat een kandidaat niet past op een functie zal hij deze ook niet voordragen. Door zijn uitgebreide netwerk is Auke goed in staat om te schakelen met kandidaten en snel mee te bewegen in de vraag van de klant. Tenslotte is Auke niet alleen als professional maar ook als mens een prettig iemand om mee te werken.”

“Auke richt zich op een oplossing, en niet op een invulling. Weten waar je naar op zoek bent en inschatten wanneer er een juiste match bestaat tussen opdrachtgever, opdracht en kandidaat. Dit stelt Auke in staat om voor beide partijen een oplossing te realiseren. Auke heeft een gezonde kritische houding ten opzichte van de werkelijke behoefte van de opdrachtgever en de inhoudelijkheid van de opdracht. Naar de kandidaat hanteert Auke een open en transparante vraagstelling en benadering: Passen de kennis, kunde en ervaring bij de opdracht, én wat is het verwachtingspatroon van de kandidaat. Alleen als Auke overtuigd is van een match, brengt hij de twee partijen met elkaar in contact.”

“Ik heb Auke leren kennen als een kundige headhunter. Persoonlijk contact en doorvragen zijn de kernkwaliteiten waar het daar om ging. We zochten samen naar invulling van mijn capaciteitsproblemen en Auke kwam altijd met een geschikte kandidaat. Ook als het toch een keer niet goed liep, stond Auke klaar voor een gezamenlijke oplossing. Nu ben ik interimmer, en ken ik Auke als mijn tussenpersoon. Goed zicht op de markt, en op de omstandigheden van mijn specifieke opdracht – en nog steeds persoonlijk contact en doorvragen. Altijd open, altijd integer, en altijd bereid te zoeken naar een oplossing. Dat is waar het in deze wereld om gaat, en dat is wat Auke in zijn genen heeft.”

“Ik werk nu tien jaar met Auke en ik heb Auke leren kennen als een betrokken en integere intermediair. Auke kijkt altijd dieper en breder bij de initiële vraag van zijn relatie. Auke hanteert en selecteert zijn kandidaten met geduld en diepgang en komt altijd met een of twee kandidaten vaak voldoende om een kwalitatieve match te maken. Auke is een van de weinige relaties die eerlijk en oprecht is ten aanzien van zijn expertise en zijn portefeuille, dat werkt zeer transparant en draagt bij aan een effectief selectieprocedure. Ik omschrijf de relatie als langdurig, met wederzijds respect en vertrouwen“.

“Betrokken en professioneel. Die 2 kernwoorden vatten Auke samen. Ik ken Auke via de vele opdrachten die ik als interim financial via Auke heb uitgevoerd. Auke onderscheidt zich van andere recruiters door dat zijn doel werkelijk is, de ideale match creëren voor zowel kandidaat als opdrachtgever.”

“Ik heb vanuit verschillende relaties met Auke gewerkt. Hierbij heeft Auke laten zien geen CV-schuiver te zijn, maar juist veel aandacht te hebben voor de passende karakters in de optimale match tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Hij verdiept zich hierbij echt in zowel de opdrachtgever als de potentiële opdrachtnemer.”