skip to Main Content

Ik verbind al ruim 10 jaar

financials aan organisaties

door grondige search en
persoonlijke gesprekken.

Meer weten?

Ik verbind al ruim 10 jaar financials aan organisaties door grondige search en persoonlijke gesprekken.

Meer weten?

Wat ik doe

IK VERBIND AL RUIM 10 JAAR FINANCIALS AAN ORGANISATIES DOOR GRONDIGE SEARCH EN PERSOONLIJKE GESPREKKEN. OOK WERK IK JARENLANG MET GOEDE INTERIM MANAGERS EN WEET DAAROM PRECIES WAAR HUN KRACHT LIGT.

Hoe

Dagelijks voer ik prikkelende gesprekken met financials om te komen tot hun volgende carrière stap of interim opdracht. Ik geniet ervan om contact te houden en lange termijn relaties te ontwikkelen.

Voor opdrachtgevers is mijn uitdaging om dé (interim) financial te presenteren die het verschil maakt.

Mijn focus ligt op (interim) Finance en ik ben gespecialiseerd in posities gericht op: CFO/Management, Change Management, Business Control, IT Control, Accounting, HQ Accounting, Regulatory Reporting, Risk, Compliance en Internal Audit

Tot slot verzorg ik in samenwerking met professionele coaches trainingen voor teamontwikkeling op de tennisbaan.

Inspiratie nodig?

Voor wie

man
laptop
vrouw

Voor interim managers

Persoonlijke (kern)kwaliteiten maken het verschil. Daarom vraag ik jou bijvoorbeeld hoe jij verandering realiseert in een politiek speelveld. Ik ga op zoek naar jouw kenmerkende stijl zowel op het gebied van leiderschap als in je communicatie. Met inzicht in jouw werkwijze kan ik, al dan niet proactief, passende interim opdrachten voor je vinden.

Voor financials

Voor zowel openstaande als toekomstige vaste posities ga ik met jou in gesprek over je persoonlijke kwaliteiten, competenties en ambitie. Mijn opgebouwde kennis van onder meer beursgenoteerde organisaties, start- en scale-ups helpen je te bepalen welke organisatie het beste bij je past.

Voor opdrachtgevers

Ik verdiep me in de organisatie en adviseer over de teamsamenstelling en teamontwikkeling. Mijn financiële achtergrond bij Delta Lloyd en ABN AMRO Verzekeringen biedt een goede basis voor het doorgronden van de gevraagde inhoud. Ik heb veel ervaring met het scherp krijgen van het beoogde (competentie) profiel. Mijn zorgvuldig opgebouwde netwerk en persoonlijke jarenlange ervaring met interim managers helpen mij om de juiste financials te presenteren.

“Betrokken en professioneel. Die 2 kernwoorden vatten Auke samen. Ik ken Auke via de vele opdrachten die ik als interim financial via Auke heb uitgevoerd. Auke onderscheidt zich van andere recruiters door dat zijn doel werkelijk is, de ideale match creëren voor zowel kandidaat als opdrachtgever.”

Sander, Interim Finance manager

“Ik heb vanuit verschillende relaties met Auke gewerkt. Hierbij heeft Auke laten zien geen CV-schuiver te zijn, maar juist veel aandacht te hebben voor de passende karakters in de optimale match tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Hij verdiept zich hierbij echt in zowel de opdrachtgever als de potentiële opdrachtnemer.”

Jeroen, Managing Partner IT Control

“Working with Auke is great. He will not only try to be successful on the short term. He likes to see the big picture is and will act on that. Auke is super service minded and result oriented. He will get the job done. Apart from his professional services also nice to have a good talk with.”

Marina, Interim Recruitment Manager

OVER

Sinds 2008 verbind ik financials met organisaties. Ik geef hier op mijn eigen wijze en in samenwerking met diverse netwerken invulling aan om de ‘the best People for Finance’ te vinden. Door mijn ervaring als financial bij Delta Lloyd Group en ABN AMRO Verzekeringen heb ik een gedegen achtergrond in Finance.

Mensen vooruit helpen in hun carrière en de inspirerende gesprekken hierover vormen mijn drijfveren. Ik bijt me vast in het zoeken van financials en ik krijg veel energie van mijn coachende rol bij het begeleiden van procedures en interim opdrachten. Ik leer zo dagelijks van ontwikkelingen op het gebied van Finance en organisatieontwikkeling.

Het mooiste vind ik de langdurige contacten, waarin we elkaar blijven tegenkomen in wisselende verhoudingen als opdrachtgever, financial  of interim manager. De persoonlijke gesprekken en vriendschappen die hier uit ontstaan zijn waardevol.

Tenslotte ben ik, wat te verwachten is, veel op de tennisbaan te vinden. Sinds 2012 ben ik gediplomeerd KNLTB Tennisleraar en gebruik ik tennis om de combinatie van teamontwikkeling en sport mogelijk te maken.

Inspiratie nodig?

Bijvoorbeeld over:

  • de afwegingen om wel of niet als ZZP’er te starten.
  • begeleiding naar je eerste interim opdracht.
  • hoe je niet alleen voor dezelfde soort type interim opdrachten wordt gevraagd.
  • je mogelijkheden voor een volgende carrièrestap in een andere setting.
  • hoe je je gespreksvaardigheden en CV kunt verbeteren.
  • hoe je MT of team functioneert en voor welke uitdagingen het team staat.
  • hoe teamtraining op de tennisbaan kan bijdragen aan teamontwikkeling.
  • waar je de lekkerste koffie en lunchspecialiteiten op de Zuid-As kunt krijgen.

Ik maak graag tijd voor je vrij

Je kunt me bereiken op:

Wijttenbachstraat 67C
1093 HW Amsterdam
info@peopleforfinance.nl

People for Finance
KvK: 54500532
BTW: NL001593252B24