Skip to content

“Betrokken en professioneel. Die 2 kernwoorden vatten Auke samen. Ik ken Auke via de vele opdrachten die ik als interim financial via Auke heb uitgevoerd. Auke onderscheidt zich van andere recruiters door dat zijn doel werkelijk is, de ideale match creëren voor zowel kandidaat als opdrachtgever.”

“Ik heb vanuit verschillende relaties met Auke gewerkt. Hierbij heeft Auke laten zien geen CV-schuiver te zijn, maar juist veel aandacht te hebben voor de passende karakters in de optimale match tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Hij verdiept zich hierbij echt in zowel de opdrachtgever als de potentiële opdrachtnemer.”

“Working with Auke is great. He will not only try to be successful on the short term. He likes to see the big picture is and will act on that. Auke is super service minded and result oriented. He will get the job done. Apart from his professional services also nice to have a good talk with.”

“Auke richt zich op een oplossing, en niet op een invulling. Passen de kennis, kunde en ervaring bij de opdracht, én wat is het verwachtingspatroon van de kandidaat. Alleen als Auke overtuigd is van een match, brengt hij de twee partijen met elkaar in contact.”